Перевидання "Lunar Poetry"

Перевидання "Lunar Poetry"

Oriana Music та Musical Hall з гордістю представляють наступну главу у серії перевидань класичних альбомів Nokturnal Mortum з ремастерованим звуком. "Lunar Poetry" – легендарний повноформатний демо-запис 1996 року, що став тріумфом українського атмосферного pagan black metal. Ідеальний зразок того, наскільки важливими можуть бути яскраво виражені мелодії у black metal, "Lunar Poetry" забере вас у подорож до залитого місячним світлом зимового неба над засніженими лісами, полями та степами прадавньої землі. Перевидання доступне як стандартний дігібук та як спеціальна версія для колекціонерів у боксі в обмеженій кількості 222 копії, причому обидві версії зроблені під старим логотипом гурту. Колекційне видання містить:
1) Ексклюзивний А-5 дігібук "Lunar Poetry" з делюксовим буклетом. Є доступним тільки у цьому колекційному боксі.
2) Ексклюзивну футболку із зображенням Варггота зі свічею з фотосесії альбому, що є доступною тільки у цьому колекційному боксі.
3) Двосторонній постер за мотивами обкладинки альбому та з фотографією Варггота зі свічею з альбомної фотосесії.
4) Наспинну нашивку-триптих з назвою гурту та з символом гурту тих часів.
5) Картонний бокс з магнітним замком та з зображенням на ньому мотивів обкладинки альбому та тисненими назвою альбому та старим логотипом гурту.
Замовляйте вашу копію, щоб відчути енергію новонародженого на той момент українського black metal, який тільки починав ставати таким, яким ми знаємо його сьогодні.

Колекційний бокс: https://musical-hall.com/nokturnal-mortum-lunar-po...
Стандартний дігібук: https://musical-hall.com/nokturnal-mortum-lunar-po...
Лонгслів із зображенням Варггота зі свічею з фотосесії до альбому:
https://musical-hall.com/nokturnal-mortum-lunar-po...