2016 releases

Слава! Нарешті вийшли довгоочікувані нові релізи – як для мене, так і, сподіваюсь, для вас. Ми виконали копітку роботу і повністю задоволені результатом. Величезне спасибі всім вам за підтримку. У нас зараз не найкращі часи, але ми сильні, як ніколи.
Окремо хочу подякувати групам, які зіграли власні версії наших пісень для проекту “22 Years Among the Sheep”. Це справжній подарунок для нас. Я слухаю всі пісні з величезним задоволенням – для мене вони оживають в нових кольорах. Хочу подякувати лейблу за гарну реалізацію та оперативність.
Тисну руку моєму другові і брату Робу Даркену. Ми нарешті зробили цей спліт, і це чудово. Пісні Graveland прекрасні. Я старий шанувальник групи, і ви дійсно здивували мене. Щось нове добре переплелося з духом початку і якоюсь таємничою атмосферою. Я чекаю на новий альбом з нетерпінням.
Щодо нашого матеріалу для спліту. Загалом, це експериментальна робота, тому не варто проводити паралелі з нашим наступним повноформатником “Істина”. Як ви мали помітити, наші альбоми не схожі один на інший, і ми продовжимо йти в тому ж напрямку. Також ми працюємо над ще однією експериментальною роботою – великим ЕР “Біль”. Наразі ми обдумуємо, в якому порядку побачать світ ці нові релізи. Ми поділили матеріал за тематикою, яка істотно вплинула на саму музику.
Сьогодення змушує нас робити саме так, тому що занадто багато відбувається у нас і навколо нас. Ще раз дякую всім. Ми з вами.
Варґґот, березень 2016.